VI. kolo ČMP Memoriál Míly Morávkové

20.11.2017 20:25

V sobotu 18. listopadu se konalo další kolo ČMP, tentokrát v Praze na Zeleném pruhu. Z důvodu nemocí bohužel nenastoupila Koťata, ale všech dalších devět pódiovek bojovalo o co nejlepší umístění a body do celkového hodnocení poháru.

Na nejvyšší stupínek vystoupily hned naše nejmladší zástupkyně, když zvítězily v 0.B kategorii. Dopoledne získaly ještě Shakerky bronz za výborný výkon a stříbro obruče Jungles, které přerušily svou vítěznou šňůru kvůli velké chybě v závěru sestavy. Radost měly obruče Summer, které se dostaly do finále a obsadily 10. příčku.

V odpoledním programu chyby v prvním provedení odsunuly na 2. místo obruče a ve stejné kategorii získala Čtyřka pěkné 7. místo. Kužele také v prvním provedení chybovaly, ale díky slušné druhé sestavě nakonec nejtěsnějším možným rozdílem získaly bronz. Obě skladby ve IV. kategorii cvičily moc hezky a vystoupily na 2. a 3. příčku.

Před závěrečnými koly ještě není nic rozhodnuto a v některých kategoriích je situace dost zamotaná ;) Přejeme všem hodně štěstí do závěru sezóny!