Stodůlecký pohár

18.03.2018 16:54

Jarní sezóna byla zahájena na přátelském závodě Stodůlecký pohár v sobotu 17. března, ale počasí jaro opravdu nepřipomínalo. Přes sněžení a problémy v dopravě nakonec všechny gymnastky dorazily a mohly ukázat své nové sestavy :)
Na Stodůlkách cvičila velká většina našeho oddílu, a přestože máme stále hodně co trénovat, byly k vidění hezké výkony a holky získaly několik medailí.
V základním programu se nejlépe dařilo Klárce Z. a Viky M., které vystoupily na bronzový a stříbrný stupínek ve II. kategorii, každá ve svém ročníku. Ani další holky se neztratily. V I. kategorii závodila Monča a ve II. ještě Anička, Vája a Klárka J. V dopoledním programu byla zařazena také I. kategorie kombinovaného programu, kde zvítězila po výborném výkonu Sára a 2. skončila Anetka. O další umístění bojovaly Nikoleta, Kristýnka a Natálka.

Odpolední program už patřil jenom „kombiňákům“. Ve II. kategorii se nejlépe umístila Kája Ž. na 4. místě, kterou velké chyby ve švihadle stály lepší příčku. Premiéru s volnou sestavou se švihadlem dobře zvládly Rebča i Eliška. Kompletní stupně vítězů nám přinesla III. kategorie, kde se seřadily Adélka, Julča a Kája. Také následující umístění braly naše holky – Terka, Lucka a Sára. Ze IV. kategorii si stříbro a bronz odnesly dvojčata Ema s Vandou a dále byla ve výsledcích řada našich gymnastek – Niky L., Saša, Denda, Lucka D., Štěpánka a Niky Š. Celou sadu medailí získaly i naše ženy, kdy na medailové příčky vystoupily Kristýna, Lucka V. a Lucka T. a s pěknými výkony je doplnily Niky S. a Katka M.
Gratulujeme nejen medailistkám, ale i všem ostatním, které se dnes na závodě představily!