IV. kolo ČP - Praha

28.11.2016 11:32

Poslední kolo Českého poháru se konalo v Praze na Zeleném pruhu a opět se představily všechny naše pódiovky. Dopoledne Koťata i Monkeys skončily těsně pod stupni vítězů na 4. místě a Karmínky přidaly 7. příčku. K tomu si naše nejmladší pódiovka odnesla bronzové pohárky v součtu jednotlivých kol Českého poháru. Obruče v I. kategorii se dopustily velké chyby v prvním provedení, ale díky výborné druhé sestavě se dostaly na stříbrnou pozici. Na stejném stupínku skončily také celkově.

Odpoledne se našim gymnastkám dařilo skvěle. Ve II. kategorii obsadily holky opět dvě nejvyšší příčky, tentokrát zlato pro "červené" a stříbro pro "fialové" obruče. Na vyhlášení Českého poháru si pozice vyměnily. Kuželky si po přesvědčivých výkonech odnesly dvě zlatá ocenění a na stupně vítězů se vešly i oboje Ženy. Zkušenější pódiovka získala stříbro a v Českém poháru zvítězila a mladší holky si odnesly bronzové medaile a 2. místo v poháru.

Jsme moc rádi, že naše gymnastky ke konci sezóny předvádějí výborné výkony, a držíme všem palce do posledního týdne tréninků. Už se těšíme na vyvrcholení sezóny v Břeclavi!