Goodwill Cup, Jarní pohoda a Jiřetínský dráček

11.04.2017 15:20

Víkend 8. – 9. dubna byl pro náš oddíl velice nabitý, protože jsme se zúčastnily hned tří závodů. V sobotu se holky představily v Praze na Goodwill Cupu, v Táboře na závodě Jarní pohoda a v neděli na Jiřetínském dráčku. Naše gymnastky se na všech třech zastávkách předvedly výborně a je vidět, že už mají své sestavy lépe zvládnuté.

Na Goodwill Cupu jsme měly šest zástupkyň. V základním programu moc hezky zacvičila Klárka, která získala bronz v I. kategorii, a Doubinka, která obsadila 2. místo ve II. kategorii. Na další bronzový stupínek vystoupila za svou sestavu bez náčiní Anetka v I. kategorii kombinovaného programu.

Do Tábora odjela výprava 21 gymnastek a úspěchy sbíraly hned naše nejmenší cibulenky. Mezi ročníky 2011 s přehledem zvítězila Kristýnka a stříbrnou medaili získala Terezka. O rok starší gymnastky obsadily všechny nejvyšší příčky – medaile si odvezly Barča, Johanka a Monča. Odpoledne pokračoval závod v kombinovaném programu. I. kategorii vyhrála Rebča a těsně za ní se umístila Gábinka. Další kompletní stupně vítězů patřila našim závodnicím ve II. kategorii, když se za sebou seřadily Kája, Adélka a Kačka. Ve III. kategorii získala zlato Ema a na bronzové příčce jí doplnila Denda. Na závěr dlouhého dne cvičily naše stuhy, kdy se nejlépe vedlo Lucce a Saše, které obsadily 1. a 2. místo.

Nedělní partě na závodě Jiřetínský dráček se také dařilo. Své sestavy předvedlo našich 23 gymnastek v kombinovaném programu a některé vystoupily na nejvyšší příčky. V I.B kategorii získala Sára stříbro a v II. kategorii Julča zlato. Další první místo vybojovala Niky L. ve III. kategorii a k tomu skončila Soňa třetí. Naše stuhy obsadily kompletní stupně vítězů v pořadí Ema, Vanda a Niky S. Kačka K. zvítězila v V. kategorii a bronz přidala Kamča.

 

Gratulujeme všem našim gymnastkám, které výborně reprezentovaly náš oddíl, a děkujeme za úspěšný víkend.