Bizon's Cup

01.04.2018 19:52

Druhá skupina gymnastek se 24. 3. představila na závodě Bizon's Cup, kde to byl opravdový maraton. Do Prahy se sjelo neuvěřitelné množství gymnastek, takže holky čekala velká konkurence a dlouhý závod od rána do večera. První sestavou gymnastky bojovaly o postup do finále, ve kterém cvičilo jen deset nejlepších z každé kategorie.

Hned první kategorie nám přinesla nejcennější medaili, když Kristýnka zvítězila v I.C. Těsně pod stupni vítězů pak skončila Nikoletka. Další dvě zástupkyně jsme měli v kategorii I.A a na stupně se vešly obě! Anetka získala zlato a Sára bronz. Ve II. kategorii brala stříbro Kája, především zásluhou sestavy bez náčiní, a Rebča se umístila na hezkém 15. místě z počtu 40 závodnic.

Tři naše zástupkyně cvičily ve IV. kategorii a všechny si vybojovaly postup do finále. Tam obsadily výborná umístění - Ema P. získala stříbro, Saša skončila 4. a Vanda obsadila 6. příčku. Mezi Ženami se nejlépe dařilo Lucce V., která získala pro náš oddíl další stříbrnou medaili. Kristýna se umístila na 7. místě a jednu příčku za finálovou desítkou skončila Kačka M.

Úspěšnou sobotu podtrhlo 2. a 6. místo našich družstev ze 17 přihlášených. Gratulujeme!