Bizon`s Cup, Ústecký pohár a Lázeňský pohár

03.05.2017 13:28

O prodlouženém víkendu 29. 4. - 1. 5. jsme závodily každý den. Nejprve nás čekal Bizon`s Cup  v Praze, kde se představila děvčata ze základního i kombinovaného programu. Dopoledne se nejlépe dařilo Klárce, která obsadila 5. příčku. Odpoledne holky vybojovaly dvě zlaté medaile, Natálka v I.C a Adélka ve II. kategorii. Další moc hezká místa získaly 5. Sofinka v I.B, 5. Rebča v I.A a 4.-5. Terka ve II. kategorii.

V neděli závodilo našich šest gymnastek v Ústí nad Labem a přivezly kompletní sbírku medailí. Klárka získala zlato v V. kategorii a Bára s Luckou obsadily 2. a 3. místo ve IV. kategorii za své sestavy se stuhou.

Ve sváteční den odjela velká skupina závodnic do Mariánských Lázní a v každé kategorii braly medaile. Mezi nejmladšími získala bronz Rebča a v II. kategorii naše čtyři zástupkyně obsadily první čtyři příčky v pořadí Julča, Adélka, Kája a Terka. Za obruč a míč vybojovala 3. místo Denda a další holky se seřadily těsně pod stupni vítězů. Ve IV. kategorii vystoupila na stříbrný stupínek Ema a mezi Ženami získala 2. místo Kristýna a 3. Lucka. Na závěr si ještě naše dvě družstva odnesla stříbrné a bronzové medaile. Gratulujeme všem!