Velikonoční perníček v Břeclavi

17.04.2015 12:12

V neděli 12. dubna jsme se vypravili na tradiční cestu do Břeclavi, kde naše závodnice kombinovaného programu čekal dlouhý závod s velkou konkurencí. Již brzy ráno se na své sestavy začala chystat děvčata z III. kategorie, ve které se představilo 7 gymnastek Vodních staveb. Provedení nebyla bezchybná, ale přesto se v poli 40 závodnic neztratily. Nejlépe se vedlo Nikče L. a Dendě, které skončily na 4. a 5. místě. Dále nás reprezentovaly Dája, Soňa, Niky Š., Štěpánka a Kája. Velmi početná byla také II. kategorie. Zde ukázalo své sestavy s míčem a obručí 35 gymnastek, mezi nimiž cvičily Saša, Vanda, Majda a Niky. Dobrý výkon předvedla Saša a brala tak 11. místo.

V odpoledním programu jsme mohly vidět nejprve našich 5 závodnic v I. kategorii, kde přišel první medailový úspěch. Stuhu i kužele zvládla výborně Kiki a došla si pro stříbro. Pěkné umístění získala také Kamča, která skončila těsně pod stupni vítězů, a další příčky obsadily Lucka, Kačka a Bára. Poslední kategorii Žen zahajovala přesnou sestavou s obručí Klára. Poté přidala hezký výkon s míčem a vystoupila tak na 2. místo. I naše další tři zástupkyně v této kategorii - Linda, Kačka a Terka cvičily bez velkých chyb a braly pěkná umístění.

Součástí Břeclavského klání byl také závod družstev. Naše dvě družstva se umístila na 4. (Štěpa, Saša, Kiki a Linda) a 5. místě (Denda, Majda, Kamča a Kačka).

Všem gratulujeme k výkonům a přejeme hodně sil do následujících týdnů, protože stále máme co trénovat ;)