MČR v ZP a KP v Českých Budějovicích

03.06.2016 11:02

V sobotu na své první MČR odjela naše jediná zástupkyně Anička s trenérkou Kačkou a reprezentovala nás výborně. Obě sestavy předvedla bez chyb a v I. kategorii získala krásné 8. místo. Moc gratulujeme!

Na MČR v kombinovaném programu byla naše výprava početnější a k tomu s ambicemi na přední umístění. Celý závod zahajovala Julča, ale švihadlo se jí bohužel nepovedlo, a tak obsadila 5. místo. Těsně pod stupni vítězů skončila Kája a po hezkém výkonu získala 8. místo Adélka, takže II. kategorie pro nás byla trochu smolná. Pak už to však bylo mnohem lepší :)

Ve všech dalších kategoriích získaly mistrovský titul naše závodnice! Ve III. kategorii se na 1. příčce umístila Saša, ve IV. kategorii vybojovala zlato Kačka a navíc přidala stříbro Kristýna a v V. kategorii zvítězila Kačka a na 3. místo dosáhla Klárka. Hezké 5. místo obsadila Niky a v první desítce se umístily také Bára a Kamča.Pět individuálních medailí doplnil úspěch ve družstvech, kdy naše první družstvo získalo zlaté a druhé družstvo bronzové medaile.Třetí pražské družstvo obsadilo 7. místo. Všem závodnicím děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu a gratulujeme.

 

Startovní listiny na víkendové Mistrovství České republiky v základním a kombinovaném programu najdete zde:

základní program

kombinovaný program