MČR v kombinovaném programu

04.06.2017 22:36

Vrchol sezóny v Dubňanech skončil pro pražské gymnastky velice úspěšně! V I. kategorii výborně začala závod děvčata ze Zeleného pruhu a Stodůlek, když obsadila 1., 2. a 4. místo.
Ve II. kategorii se již představily naše zástupkyně. Adélka skončila po chybičce ve švihadle a moc hezké sestavě bez náčiní na 9. místě. Julča nezaváhala a završila zlatou sezónu titulem mistryně České republiky!

S obručí a míčem předvedly naše holky výborné výkony a na stupínek se vešly hned dvě. Niky získala stříbro, Ema bronz a Denda vybojovala 6. příčku. Ve IV. kategorii zacvičila bez chyb Bára a obsadila těsně 4. místo. Ema se nevyvarovala několika nepřesností, ale přesto skončila na hezkém 8. místě.

V poslední kategorii jsme opět věřili v úspěch a naše nejzkušenější závodnice nás nezklamaly. Linda při premiérovém startu na MČR získala krásné 6. místo. Klárka především zásluhou skvělé obruče vybojovala stříbro a Kačka zvítězila, když jako jediná závodnice dosáhla na součet známek přes 17 bodů!

Vyhlášení soutěže družstev nám také udělalo radost. První družstvo Prahy s našimi Julčou, Nikčou a Kačkou se stalo mistryněmi České republiky. Další dvě družstva skončila na 4. a 6. místě ze 17 družstev.

Děkujeme všem za skvělou reprezentaci našeho oddílu, byl to dnes zážitek :)