III. ČP - Praha

01.12.2014 11:24

První adventní neděle pro náš oddíl nebyla ve znamení klidné přípravy na Vánoce, jelikož závodnice, trenérky, rodiče i další organizátory čekal velice perný den. Pořádali jsme III. kolo Českého poháru v hale na Zeleném pruhu, kam se sjelo přes 50 společných skladeb z celé republiky. Samozřejmě své sestavy na domácím závodě ukázalo všech našich sedm pódiovek a osmá se představila v exhibičním vystoupení.

Nejprve přišly na řadu Adamsky, které zakončily svou sezónu hezkým 4. místem v 0. kategorii. Ze zlatých medailí jsme se opět mohli radovat u Snílků. Holky za svá stabilní provedení získaly první příčku i v celém Českém poháru. V II. kategorii Lovkyně potvrzují zlepšující se výkonost s každým závodem. V Praze zacvičily ze všech nejlépe a zlato jim patří také v součtu pohárových kol. Na stupních vítězů je doplnily Croodsky. Získaly bronzové medaile a po těsném souboji i bronzový pohár. Vystoupení našich Popelek uzavřelo dopolední program.

Gymnastky v odpoledním závodě navázaly na úspěchy svých mladších kolegyň. Rebelky po přesvědčivých provedeních vyhrály III. kategorii a přidaly 2. místo v Českém poháru. Míče cvičily bez velkých chyb a s nejlepším výrazem, za což získaly stříbrné medaile. V součtu bodů jim patří 3. místo. Holky v V. kategorii předvedly také výborné výkony. Za sestavu s třemi obručemi a dvěma švihadly vystoupily na stříbrnou příčku a v součtu bodů získaly dokonce zlatý pohár.

Poděkování patří všem rodičům, kteří s organizací pomáhali, jelikož bez nich by závod takového rozsahu nemohl být uspořádán.

Dále přejeme hodně sil do posledního týdnu tréninků a štěstí na finálový závod v Břeclavi, který uzavře už nyní úspěšnou sezónu pódiových skladeb.