Finále ČMP

04.12.2016 15:53

V sobotu 3. prosince odjelo do Břeclavi na Finále Českomoravského poháru osm našich skladeb a všechny chtěly předvést to nejlepší, co za celou sezónu natrénovaly. Ne všem se to povedlo podle představ, ale přesto naše gymnastky získaly nějaké medaile a další pěkná umístění.
Dopoledne cvičily své sestavy bez náčiní Koťata a Monkeys a získaly ve svých kategoriích 7. místa. Naše nejmladší závodnice se za celou sezónu zlepšovaly a nabraly spoustu zkušeností. V I. kategorii předvedly obruče výborný výkon, za který vystoupily na 3. příčku. Ve své první sezóně s náčiním tak vždy skončily na stupních vítězů.

V odpoledním programu přesvědčivě cvičily obě skladby ve II. kategorii a z předvedených sestav jsme měli radost. Nakonec z toho bylo stříbro pro "fialové" a bronz pro "červené". Největšího úspěchu dosáhly naše kužele. Přestože se dopustily několika nepřesností, jejich sestavy byly na nejvyšší technické úrovni, a ve své kategorii zvítězily. Holky ve IV. kategorii bohužel udělaly větší chyby v prvních provedeních. Druhá provedení již byla přesná, a tak Ženy A vybojovaly bronz a Ženy B skončily na 5. místě.
Celá sezóna byla pro náš oddíl úspěšná. Všem holkám děkujeme za předvedené výkony v pohárových závodech, píli v tréninzích a rodičům za podporu.